Empanadillas de carne
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Empanadillas de carne. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Empanadillas de carne is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Empanadillas de carne is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Empanadillas de carne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadillas de carne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Empanadillas de carne using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
Esta es una receta muy sencilla y muy rica para una comida ligera o para una cena.
La hice para utilizar carne picada de manera diferente a una boloñesa para pasta o un pastel de carne. Probé, ¡Y fue un éxito! Eso sí, me sobró un poco de relleno y lo utilicé para acompañar un poco de pasta, pero siempre se pueden comprar más obleas y hacer más empanadillas.
Espero que os guste ❤️
Ingredients and spices that need to be Take to make Empanadillas de carne:
- 1/2 kilo carne picada
- 1/2 cebolla
- 1 diente ajo
- 4 cucharadas salsa de tomate
- 1 chorrito vino blanco
- 1/2 vaso agua
- Sal y pimienta
- Orégano, tomillo
- Nuez moscada
- Tabasco
- Obleas de empanadillas
- 1 huevo batido
- Aceite de oliva
Steps to make to make Empanadillas de carne
- Picamos muy finos el diente de ajo y la cebolla y los añadimos a una olla con un chorreón generoso de aceite de oliva. Removemos hasta que se doren un poco.
- Añadimos la carne picada a la olla y movemos de vez en cuando para que no se pegue y se integren bien los ingredientes.
- Cuando la carne esté hecha añadimos el tomate frito y un chorrito de vino blanco y movemos durante unos minutos. Rebajamos el vino con medio vaso de agua y tapamos la olla cambiando el fuego a medio-bajo.
- Transcurridos unos minutos, al remover la carne ya casi no quedará líquido. Es hora de salpimentar, añadir el orégano y el tomillo, la nuez moscada y el Tabasco a nuestro gusto. Apartamos del fuego y dejamos atemperar.
- Cuando el relleno esté tibio, cogemos una oblea de empanadilla, ponemos la cantidad de una cucharada sopera y doblamos la oblea cerrando la empanadilla. Aseguramos el cierre mojando un tenedor en agua y aplastando el filo de la oblea. La colocamos sobre papel vegetal y repetimos hasta que se acaben las obleas o hasta que se termine el relleno.
- Pintamos con el huevo batido las empanadillas e introducimos en el horno precalentado, a 200° y con calor tradicional (arriba y abajo) durante 10-15 minutos. Hasta que el dorado sea de nuestro gusto. ¡Y a disfrutar!
As your experience and confidence expands, you will locate that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make simple adjustments to achieve this goal. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to standard cooking abilities for novices you don't need to learn them but only if you understand some easy food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick and very easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Super Quick Homemade Empanadillas de carne. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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