Regañás y picos caseros

Regañás y picos caseros

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Regañás y picos caseros. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Regañás y picos caseros is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Regañás y picos caseros is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Regañás y picos caseros, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Regañás y picos caseros delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Regañás y picos caseros using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Para picar y disfrutar de una buena comida, nada mejor que un buen pan o unos picos y si resulta que están hechos en casa, vuestros comensales os lo agradecerán, sanos y crujientes. Vamos a la cocina.

Ingredients and spices that need to be Get to make Regañás y picos caseros:

  1. Para el fermento o la masa madre
  2. 50 gr harina de todo uso
  3. 25 gr agua
  4. 1 gr levadura fresca
  5. Para el resto de la masa
  6. El fermento
  7. 200 gr harina de todo uso
  8. 50 gr harina de freír
  9. 100/110 gr agua
  10. 3 gr levadura fresca
  11. 25 gr aceite de oliva
  12. 3 gr sal

Steps to make to make Regañás y picos caseros

  1. Primero hacemos la masa madre, yo la hago, la dejo una hora tapada en un lugar cálido y sin corrientes y luego la meto a la nevera para el día siguiente, si la queréis hacer para el mismo día la dejáis 4 horas reposar.
  2. Ponemos el fermento y el resto de ingredientes y amasamos bien, nos tiene que quedar una masa fina y elástica, tapar y dejar reposar unas 2 horas, pasado ese tiempo, desgasificamos nuestra masa, amasando un poco para sacar el aire, con un rodillo estiramos la masa,
  3. Si queréis regañas, estiramos fina la masa y con un corta pasta vamos cortando cuadraditos y los ponemos en una bandeja de horno con papel cebolla, pinchándolas con un tenedor, si queréis picos, cortamos los cuadraditos y desde uno de los picos haces rodar la masa sobre sí misma y lo vais poniendo sobre la bandeja, dejar reposar como una hora, cuando falten unos 20 minutos para que estén listos para hornear, encendemos el horno a 180º con un cuenco metálico en el suelo del horno
  4. Y cuando tenga la temperatura metemos la bandeja y echamos un vaso de agua en el cacharro para crear vapor, dejamos 5 minutos y quitamos el agua y 15 minutos más, que los veáis dorados, dependerá de cada horno, si tenéis ventilador se hacen antes, si los dejamos reposar en el horno diez minutos apagado con la puerta a abierta nos quedaran súper crujientes, sacamos y dejamos enfriar.
  5. En un bote de cristal os duran bastantes días, a mí no me dura ni un suspiro jajaja, os saldrá un bote lleno y a disfrutar de vuestros picos caseros, tevasapuntar.

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal tastes over time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or more components or is a bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to attain this goal. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to learn them yet only if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Regañás y picos caseros. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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