Champiñones salteados con ajo y pimienta

Champiñones salteados con ajo y pimienta

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Champiñones salteados con ajo y pimienta. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Champiñones salteados con ajo y pimienta is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Champiñones salteados con ajo y pimienta is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Champiñones salteados con ajo y pimienta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Champiñones salteados con ajo y pimienta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Champiñones salteados con ajo y pimienta is 2-4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Champiñones salteados con ajo y pimienta estimated approx 10-12 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Champiñones salteados con ajo y pimienta using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

Casi llega la hora de la cena y seguimos sin tenerla preparada. Verduras, hortalizas, frutas, carne, pescado, cereales... ¿Qué preparamos? Ya se ha comido un poco de todo a lo largo del día, pero ¿y setas u hongos? ¿Por qué no preparar unos ricos champiñones bajos en calorías con especias, de manera sencilla y en tan solo 10 minutos? ¡Salvados por la mente innovadora del chef de la casa!

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Champiñones salteados con ajo y pimienta:

  1. 2 bandejas (en mi caso, 652 g) champiñones fileteados
  2. 5/6 dientes ajo
  3. Al gusto pimienta (en mi caso negra, rosa y blanca)
  4. Al gusto sal
  5. Zumo 1/2 limón
  6. Chorro aceite de oliva virgen extra (AOVE)
  7. Variantes
  8. Otras especias
  9. Champiñones sin filetear
  10. Jamón, bacon u otros ingredientes
  11. Otros tipos de aceite

Steps to make to make Champiñones salteados con ajo y pimienta

  1. Aquí están los ingredientes que he utilizado.
  2. En primer lugar, pelamos la cabeza de ajos y apartamos 5/6 dientes de ajo para nuestro plato.
  3. Vertemos un chorro de aceite de oliva virgen extra en la olla que vayamos a emplear y picamos los ajos. Mi abuela me regaló un utensilio que es perfecto para esta función, por lo que lo he utilizado.
  4. Colocamos la olla en el fuego y lo ponemos a elevada intensidad (en mi caso, 8/9) para rehogar los ajos.
  5. Una vez rehogados, añadimos los champiñones fileteados encima. No bajamos el fuego en ningún momento: el secreto de los champiñones es saltearlos con el fuego alto: en caso contrario, se cuecen.
  6. A continuación, salpimentamos al gusto y movemos para que empiecen a soltar agua.
  7. Exprimimos el medio limón (yo lo hice en un plato para evitar que se me colaran pipos) y vertemos el zumo en la olla.
  8. Removemos un poco los ingredientes y, con la olla destapada (pues sueltan más agua todavía de no ser así), esperamos a que todo el agua se evapore.
  9. Cuando el agua haya desaparecido, removemos un poco para evitar que se quemen y apagamos el fuego.
  10. Finalmente, cogemos la olla, vertemos en el recipiente deseado y, ¡listo! Ya tenemos una receta riquísima y sana para salvarnos de más de un apuro.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a bit basically hot, you can make easy adjustments to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes on time. As for standard cooking abilities for beginners you do not require to discover them yet just if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Ultimate Champiñones salteados con ajo y pimienta. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Queso árabe

Taquito mexicano 🌮

Ensalada rusa con pollo