Pascualina Uruguaya

Pascualina Uruguaya

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pascualina Uruguaya. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pascualina Uruguaya is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Pascualina Uruguaya is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pascualina Uruguaya, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pascualina Uruguaya delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pascualina Uruguaya is 4 personas.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pascualina Uruguaya estimated approx 2 horas.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Pascualina Uruguaya using 16 ingredients and 18 steps. Here is how you cook that.

La famosa Pascualina, un plato típico en el que las verduras, como la espinaca, son protagonistas.

Como es normal en toda la gastronomía mundial, nuestra cocina comparte matices con otras de la región (en especial la argentina), pero tiene modalidades y méritos propios, así como platos más que interesantes, como lo es la Pasculina.

Una comida tradicional, sana y además riquísima. A base de una exquisita torta rellena de verduras, preparada a la uruguaya.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pascualina Uruguaya:

  1. Para la Masa:
  2. 400 gramos Harina
  3. 200 ml Agua
  4. 50 gramos Manteca
  5. 1 Cucharadita Sal
  6. Para el Relleno:
  7. 1 Bolsa Espinaca (aprox 4 o 5 atados pequeños)
  8. 200 gramos Queso Rallado
  9. 1 Cebolla
  10. 4 Dientes Ajo
  11. 1 Cucharadita Sal
  12. 1 Cucharadita Pimienta Negra Molida
  13. 2 Cucharadas Aceite de Oliva
  14. 4 Huevos
  15. Opcional:
  16. Panceta Ahumada o Jamón Ahumado

Instructions to make to make Pascualina Uruguaya

  1. Lavar la Espinaca y hervirla con aprox 1 taza de Agua.
  2. Mientras la Espinaca se cocina.

    Preparar la masa:

    En un Bowl, tamizar la Harina, añadir la Manteca (previamente derretida levemente en microondas) la Sal y el Agua.
  3. Mezclar todos los ingredientes con una cuchara o una espátula de plástico.

    Una vez incorporados, amasar a mano hasta formar una masa uniforme y sin grumos.
  4. Envolver la masa en Nylon y llevar a la heladera para que repose durante 1 HORA.
  5. Para preparar el Relleno:

    Pelar y picar la Cebolla en brunoise.

    Pelar y picar el Ajo, lo más pequeño posible.

    Colar la Espinaca cocida, y picarla también. Dejar enfriar.

    *Si usamos panceta, picarla en cubitos.
  6. Rallar el Queso.
  7. En un bowl, batir 2 Huevos y agregar el Queso Rallado, incorporando todo muy bien. Reservar.
  8. En una sartén, saltear la cebolla hasta que comience a caramelizar.

    En ese punto, añadir el ajo y continuar salteando hasta que el mismo esté doradito.

    *Si usamos panceta, saltear también junto con la cebolla.
  9. Pasar el contenido del sartén a un plato, para dejar enfriar momentáneamente.

    🔺 El relleno no puede estar caliente ya que pre-cocinaria los huevos y no es lo deseable.
  10. Y finalmente añadir la Espinaca picada, agregarle el Ajo + la Cebolla del sartén.


    Mezclar todo con una cuchara.

    Reservar.
  11. Enmantecar o rociar con aceite de cocina un molde de 24 cm de diámetro.

    Enharinarlo también.
  12. Colocar una mitad de la masa en el molde.

    Y agregar el relleno anteriormente preparado.
  13. Tras cumplirse la hora de reposo de la masa:

    Estirar la masa. Y luego cortarla en dos trozos iguales.
  14. Formar 2 huecos en el relleno y colocar 1 huevo crudo en cada uno de ellos.
  15. Tapar todo con el otro trozo de masa. Apretar y unir en los bordes para que no se separe.
  16. Llevar al horno a 160ºC durante 40 minutos o hasta que la masa se ponga dorada.
  17. Finalmente dejar enfriar la Pasculina antes de comerla, para que el relleno se asiente y la masa se amolde.
  18. A comer !! 😋

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that uses less or more components or is a little essentially zesty, you can make easy modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not require to learn them but just if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast as well as simple lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Make Quick Pascualina Uruguaya. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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